Automatisering

Voor het aansturen van het geven tot water en voeding voor je planten, sluiten wij onze eigen beregeningsautomaat aan. Deze kun je vinden aan je pompinstallatie. Met de automatische beregeningscomputer kan er per maand of seizoen ingesteld worden of dat er water of voeding gegeven moet worden. Dit is een heel handig systeem, omdat het in de winterperiode niet van toepassing is om je gewas te beregenen. Dit is naar eigen wens in te stellen.

Aan de beregeningscomputer bevindt zich een watermeter die precies bijhoudt wat het waterverbruik is. Deze watermeter geeft ook aan of dat de elektrische kleppen reageren op de aansturing van de computer. Dit werkt heel efficiënt, omdat dit voorkomt dat je gewas droog staat. Verder hoef je niet meer wezenlijk je pompinstallatie in te stellen, want met behulp van een app op je telefoon kun je eenvoudig de instellingen aanpassen. Op deze app ontvang je ook eventuele foutmeldingen van de toevoer en kun je de watertoevoer instelllen voor je beregeningsautomaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken op vakantie of je gewas wel genoeg voeding krijgt, maar kan je dit op afstand instellen.

Realiseert vakwerk op maat
Goede service en kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Beregening Techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen
Pompinstallatie

Overige diensten

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bel ons:
0488 - 745 473
Stuur een e-mail:
info@mvlberegeningtechniek.nl