Drukgecompenseerde druppelslang

Drukgecompenseerde druppelslang toepassen op je kwekerij of in de tuin? Dan ben je bij MVL Beregening Techniek aan het juiste adres. Bij de aanleg van complete beregeningsinstallaties en het automatiseren van beregening bij bedrijven maken wij regelmatig gebruik van drukgecompenseerde druppelslangen.

Op deze pagina geven we je meer informatie over dit type beregening. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of om je wensen te bespreken.

Realiseert vakwerk op maat
Goede service en kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring

Het gebruik van een drukgecompenseerde druppelslang

Naast de ‘traditionele’ druppelslang kun je ook kiezen voor de drukgecompenseerde druppelslang. Dit zijn druppelaars die op een PE slang gemonteerd worden en een minimale openingsdruk hebben. Dit zorgt voor een gelijktijdige start van alle druppelaars op de slang. Verder loopt de slang niet leeg wanneer de druk wegvalt. De drukgecompenseerde druppelslang is goed te gebruiken in combinatie met slangetjes en stekers. Deze stekers zorgen ervoor dat het waterafgiftesysteem direct bij de plant terecht komt.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Beregening Techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Neem contact op

Heb je behoefte aan meer informatie over drukgecompenseerde druppelslangen? En ben je benieuwd geworden naar de verschillende toepassingsmogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0488-745473 of mail via info@mvlberegeningtechniek.nl. Wij bespreken dan graag jouw wensen met je.

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bel ons:
0488 - 745 473
Stuur een e-mail:
info@mvlberegeningtechniek.nl

Drukgecompenseerd druppelen

Bij drukgecompenseerde druppelbevloeiing met een druppelslang waarbij de druk geen invloed heeft op de waterafgifte, kan je zonder drukverlies eenvoudig water druppelen naar de gewenste plek.

Neem contact op

Ben je benieuwd of dat een drukgecompenseerde druppelslang de juiste oplossing is voor je boomkwekerij? Neem contact met ons op door te bellen naar: 0488- 745 473 of te mailen naar: info@mvlberegeningtechniek.nl