Druppelbevloeiing

Vaak kost het veel tijd om je planten of bomen handmatig te besproeien. Een automatisch druppelbevloeiingssysteem neemt u het werk uit handen, waardoor het een heel effectief en tijdbesparend systeem is. Het bestaat uit een tyleenslang met kleine openingen op gelijke afstand, waarvan iedere gewenste afstand mogelijk is. Aan het einde van de slangetjes bevinden zich sproeipennen die in de aarde gestoken worden, waardoor het direct bij de wortel terecht komt. Doordat dit direct bij de wortel terecht komt, voorkomt u dat er overbodig water verspilt wordt en het een duurzame werking heeft wat de optimale groei van bomen en planten bevorderd.

Realiseert vakwerk op maat
Goede service en kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring

Druppelbevloeiingsystemen

Druppelbevloeiing is een effectieve en duurzame oplossing voor het beregenen van je gewas, waaraan veel voordelen zijn verbonden. Het systeem bestaat uit een tyleenslang waarin kleine openingen op gelijke afstand bevinden. Aan elke opening vind je een slangetje, waardoor het water vervoerd word naar de plant. Aan het uiteinde van deze slangen bevinden zich sproeipennen, welke gericht zijn om continu water te geven aan uw planten/bomen. Deze sproeipennen worden direct bij de wortels geplaatst, zodat er geen overbodig water verspild wordt. Dit geeft een duurzame werking, omdat het water efficient gebruikt word.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Beregening Techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Drukgecompenseerde druppelslangen

Onze druppelslangen voor uw druppelbevloeiingssysteem zijn drukgecompenseerd. Dit houdt in dat het een minimale openingsdruk heeft, wat zorgt voor een gelijktijdige start van alle druppelaars op een slang. Dit systeem zorgt ervoor dat de slang neit leegloopt als de druk wegvalt.

Druppelbevloeiing

Overige diensten

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bel ons:
0488 - 745 473
Stuur een e-mail:
info@mvlberegeningtechniek.nl

Heeft u er genoeg van om uw tuin telkens weer handmatig te besproeien en bent u geïnteresseerd in wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Met onze automatische beregeningssysteem kunnen wij u dit werk uit handen nemen, zodat u alleen nog maar de beregeningsinstallatie hoeft aan te zetten en deze zijn werk te laten doen. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Benader ons via telefoonnummer 0488-745473 of mail ons naar: info@mvlberegeningtechniek.nl .

Wij maken dan graag een afspraak met u om mee te denken in oplossingen voor uw border of kwekerij.