Sproeiers

Wil je sproeiers laten toepassen in je tuin? Dan ben je bij MvL Beregening Techniek aan het juiste adres. Als specialist op het gebied van beregening en de automatisering van beregening bieden wij verschillende oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren.

Zo passen wij onder andere pop-upsproeiers, sectorsproeiers en DAN-Super sproeiers toe. Heb je behoefte aan meer informatie over het toepassen van sproeiers? Lees dan verder of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Realiseert vakwerk op maat
Goede service en kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring

Toepassing van sproeiers

Voor een optimale beregening van de tuin worden regelmatig sproeiers toegepast. MVL helpt je daar graag bij. Bij de toepassing van beregening in de tuin kunnen er voor verschillende soorten sproeiers worden gekozen. Een model dat wij onder andere veel toepassen is de pop-up sproeier. Dit type sproeier wordt ingegraven waardoor hij ideaal te gebruiken is voor de beregening van bijvoorbeeld een gazon. Verder heeft hij verschillende sproeibeelden en is de hoek instelbaar.

 

Andere typen sproeiers die wij leveren en aanleggen zijn sectorsproeiers en DAN-Super sproeiers. Sectorsproeiers hebben verschillende bereiken, zijn per hoek instelbaar en bieden verschillende sproeibeelden. Kenmerkend voor de DAN –(Super) sproeier is dat als de druk wegvalt, de sproeier automatisch sluit. Dit maakt hem ideaal voor buitenberegeningen nachtvorstbestrijding. Voor het aanzicht geeft de DAN-sproeier een strakke uitstraling, want als de druk wegvalt, zijn deze niet zichtbaar in uw tuin of gazon.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Beregening Techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Sproeiersinstallatie

Wilt u een sproeier laten installeren op de teeltvloer? Deze zorgt ervoor dat het water geleidelijk aan bij de plant terecht komt. De teeltvloer zorgt ervoor dat het water niet wegdrijft, maar slaat dit automatisch op. Hierdoor krijgt de plant de juiste voeding en verbeterd dit de optimale groei van de plant. Benieuwd geworden of dit ook in uw kwekerij kan worden gerealiseerd? Vraag ons voor een vrijblijvend advies, zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Beregening

Overige diensten

No items found.
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bel ons:
0488 - 745 473
Stuur een e-mail:
info@mvlberegeningtechniek.nl

Neem contact op

Wil je ook sproeiers toepassen in je tuin of op je gazon? Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of wil je graag advies? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0488-745473 . Mailen is ook mogelijk via e-mailadres info@mvlberegeningtechniek.nl. Wij horen dan graag meer over jouw wensen op het gebied van beregening in je tuin.