Beregening

Goede beregening is een essentieel onderdeel van kwekerijen, tuinen en velden. Met de juiste beregening zorg je er namelijk voordat de planten, gewassen of bomen optimaal kunnen groeien en niet onverhoopt droog komen te staan. Wil je ook beregening laten aanleggen op je kwekerij of in je bedrijfstuin? Dan kun je rekenen op MVL Beregening Techniek.

MVL Beregening Techniek is gespecialiseerd in de aanleg van complete beregeningsinstallaties, biedt oplossingen op het gebied van waterbeheer en verzorgt de automatisering van de beregening op het bedrijf. Wil je meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van beregening? Lees dan verder. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Realiseert vakwerk op maat
UItstekende service
Meer dan 10 jaar ervaring
Beregening

Wat wij doen voor

Beregening

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL beregening techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen
Klantervaringen
In het project heeft MVL goed meegedacht en een prachtig eindresultaat opgeleverd.
de Vries
Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en denkwijze van MVL.
Van der Steen
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488-740 031
Of mail naar:
info@mvlberegeningtechniek.nl

Diverse soorten beregening

MVL Beregening Techniek ontwikkelt verschillende soorten beregening. Deze worden op maat gemaakt voor de klant en zijn gebaseerd op verschillende afgiftes en sproeibeelden. Zo passen we leidingwerk, druppelslangen en sproeiers toe.

Sproeiers worden onder andere veel toegepast in tuinen voor de beregening van een gazon of gewassen. Je kunt hierbij zelf het sproeibeeld bepalen en daarnaast is ook de hoek instelbaar. Ben je op zoek naar een sproeier die zeer geschikt is voor buitenberegening en nachtvorstbestrijding? Dan is de DAN-(Super) sproeier de oplossing.

 

Het automatiseren van beregening

MVL Beregening Techniek is niet alleen in staat om de beregening te leveren en aan te leggen, maar wij verzorgen ook het automatiseren van de beregening. Zo hebben de specialisten van MVL Beregening Techniek een eigen beregeningsautomaat ontwikkelt. Hiermee is het mogelijk om de beregeningsinstallatie volledig te automatiseren. Met behulp van een app kunnen er verschillende functies worden aangestuurd. Het is onder andere mogelijk om het voedingssysteem in- en uit te schakelen en af te stellen op de seizoenen. Ook qua monitoring biedt de beregeningsautomaat alles wat je nodig hebt.

 

Neem contact op

Ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van beregening? En wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0488-745473 of stuur een bericht naar info@mvlberegeningtechniek.nl.