Druppelirrigatie

Druppelirrigatie laten realiseren op je kwekerij of bedrijf? Dan kun je terecht MVL Beregening Techniek. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van complete beregeningsinstallaties, het verzorgen van oplossingen op het gebied van waterbeheer en het automatiseren van beregening bij bedrijven.

Druppelirrigatie is een beregeningstechniek die wij daarbij heel veel toepassen. Meer weten over druppelirrigatie en het realiseren van beregening op maat? Lees dan verder. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Realiseert vakwerk op maat
UItstekende service
Meer dan 10 jaar ervaring
Druppelirrigatie

Wat wij doen voor

Druppelirrigatie

No items found.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar wat MVL Beregening Techniek voor u kan betekenen? Neem direct contact op door te bellen of mailen en vraag naar de mogelijkheden

Contact opnemen
Klantervaringen
In het project heeft MVL goed meegedacht en een prachtig eindresultaat opgeleverd.
de Vries
Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en denkwijze van MVL.
Van der Steen
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488-740 031
Of mail naar:
info@mvlberegeningtechniek.nl

Druppelirrigatie

De basis voor druppelirrigatie is de druppelslang. Dit is een PE slang of polyethyleen slang welke op gelijke afstand is voorzien van gaatjes. Deze gaatjes zijn op iedere gewenste afstand mogelijk. Vaak wordt er gebruik gemaakt van slangetjes met een verschillende lengte, zodat de pot goed kan worden bereikt. Verder wordt de druppelslang uitgerust met een steker of sproeipen. Hiermee kan er gericht en constant water worden gegeven.

Om te voorkomen dat er geen potten op slangetjes worden gezet door de kweker tijdens het verplaatsen, worden de slangetjes op hoogte gemonteerd.

 

Toepassen van de Spraytake

Zoals gezegd wordt de PE slang gecombineerd met een sproeipen of steker, hier wordt de Spraystake voor toegepast. Dit is een eenvoudige, maar doeltreffende sproeipen, waarmee je relatief grote potten effectief water kunt geven. De Spraystake is voorzien van een ketsplaat die op zo’n manier ontworpen is dat het water zich verdeeld binnen de ronding van de pot. Verder heeft deze sproeipen een plug waarmee de waterafgifte (tijdelijk) geblokkeerd kan worden, bijvoorbeeld wanneer er een pot is verwijderd en deze (tijdelijk) niet beregend hoeft te worden.

 

Neem contact op

Wil je meer te weten komen over druppelirrigatie? En bent u benieuwd hoe wij de druppelirrigatie kunnen toepassen bij jouw bedrijf of kwekerij? Neem dan vandaag nog contact met onze beregeningsspecialist door te bellen naar 0488-740 021 of te mailen naar wvb@mvlberegeningtechniek.nl. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.