Over ons

De specialist in beregeningstechniek

MVL Beregening Techniek

MvL Beregening Techniek helpt kwekerijen en andere bedrijven met de aanleg van complete beregeningsinstallaties, biedt oplossingen op het gebied van waterbeheer en verzorgt de automatisering van de beregening op het bedrijf. Deze beregenings- en waterbeheer oplossingen worden onder andere toegepast bij containervelden en teeltvloeren. Met de juiste beregening op de kwekerij of in de tuin zorgen wij ervoor dat iedere plant precies krijgt wat hij nodig heeft.

 

Maak kennis met MVL Beregening Techniek

MVL Beregening Techniek is een jong en dynamisch bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve producten en systemen. Zo hebben wij ook zelf een beregeningsautomaat gemaakt voor de aansturing van beregening. Op deze manier kun je bomen en planten op de kwekerij in optimale conditie houden.

Verder ontwikkelt MVL Beregening Techniek verschillende soorten beregening. Deze worden op maat gemaakt voor de klant en zijn gebaseerd op verschillende afgiftes en sproeibeelden. Zo passen we onder andere leidingwerk, druppelslangen en sproeiers toe.

Met de beregeningsautomaat van MvL is het mogelijk om de beregening volledig te automatiseren. Deze beregeningsautomaat is eenvoudig aan te sturen met behulp van een app. Hiermee kun je onder andere gericht regelen, het voedingssysteem in- en uitschakelen en de beregening afstellen op de seizoenen. Ook qua monitoring biedt de beregeningsautomaat alles wat je nodig hebt.

 

Pompinstallatie

MVL Beregening Techniek ontwikkelt niet alleen zelf de beregening, maar neemt ook de pompinstallatie voor haar rekening. Zo installeren we pompen vanaf de bron tot in het veld en zorgen we voor een optimale bemesting met onder andere voedingspompen. Tot slot regelen we ook de filtraties met handmatige zeeffilters, automatische zeeffilters of zandfilters.

 

Waterbeheer door MVL

Ook op het gebied van waterbeheer bieden we verschillende oplossingen. Zo creëren we bij de aanleg van containervelden bassins, silo’s of pompputten. Dit zijn uitstekende oplossingen voor wateropslag. Er wordt op deze manier namelijk een buffer gecreëerd waardoor er eenvoudig op duurzame wijze wordt omgegaan met water. Pompputten worden verder ingezet voor wateropvang en maken het mogelijk om water te hergebruiken en te besparen.

Over ons

De gezichten achter MVL Beregening Techniek

De specialist
in beregening techniek

Waarom samenwerken met MVL Beregening Techniek?
Vakkundig advies op maat
Jarenlange ervaring
Afspraak is afspraak
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bel ons:
0488 - 740 031
Stuur een e-mail:
info@mvlberegeningtechniek.nl
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488-740 031
Of mail naar:
info@mvlberegeningtechniek.nl