Gazon/Tuinberegening

Een tuin in topconditie houden kost vaak veel tijd en inspanning. Dankzij een slim tuinberegeningssysteem ziet een tuin en gazon er groen en verzorgd uit, zonder dat het veel tijd kost. MVL Beregening Techniek voorziet graag bedrijven en particulieren van een complete beregeningsinstallatie. Benieuwd naar wat MVL Beregening Techniek voor je kan betekenen? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

Realiseert vakwerk op maat
Goede service en kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring

Aanleg van complete beregeningsinstallatie

Elke tuin en gazon heeft behoefte aan water. Vaak gaat er veel tijd verloren in het handmatig beregenen van je tuin. Door te investeren in een complete beregeningsinstallatie zorg je ervoor dat het water op de juiste plaats komt, zonder dat een tuin handmatig beregent moet worden. Daarnaast levert een complete beregeningsinstallatie veel voordelen op;

Minder verspilling

Naast dat er met een complete beregeningsinstallatie veel tijd wordt bespaard, is het plaatsen van een complete beregeningsinstallatie ook een duurzame oplossing. Doordat er gebruik wordt gemaakt van sproeiers en druppelslangen kan je gericht beregenen, waardoor overbodig water niet wordt verspilt. Door het verminderen van waterverspilling en het optimaliseren van watergebruik is een complete beregeningsinstallatie een milieuvriendelijke oplossing.

Elektrische kleppen in beregeningsput

Elektrische kleppen maken het mogelijk om de watertoevoer nauwkeurig te regelen op basis van de waterbehoefte van de tuin. Met geprogrammeerde functies kunnen elektrische kleppen worden ingesteld om op specifieke tijden en duur water af te geven. Zo hoeft dit niet handmatig te gebeuren en levert dit eveneens tijdsbesparing op. Een beregeningsput maakt het mogelijk om de elektrische kleppen random in uw tuin te plaatsen, zonder dat deze direct bij een beregeningsautomaat geplaatst moeten worden. Met een beregeningsput ben je verzekerd van een schone, ondergrondse installatie, omdat er geen zand en vuil bij de elektrische kleppenkan komen. Daarnaast zijn de elektrische kleppen goed bereikbaar en zijn ze beschermd tegen externe factoren van buitenaf.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Beregening Techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Gebruik van pop-upsproeiers

Een complete beregeningsinstallatie zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over je tuin en gazon. Pop-up sproeiers zijn sproeiers die ondergronds zijn ingebouwd en omhoogkomen wanneer ze worden ingeschakeld. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het besproeien van grote oppervlakten zoals gazons, parken en sportvelden. De sproeiers kunnen in verschillende maten en vormen worden geleverd, afhankelijk van de toepassing en de gewenste sproeipatronen. Het gebruik van pop-upsproeiers biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele bovengrondse sproeiers, namelijk:

  • Nette uitstraling

           Pop-upsproeiers zijn verborgen in de grond wanneer de watertoevoer is uitgeschakeld. Zo ziet het gazon er netjes uit zonder obstakels van bovengrondse sproeiers.

  • Waterbesparing

            De sproeiers zorgen voor een gelijkmatige verdeling van water en hebben minder kans op verlies van waterdoor wind of verdamping.

  • Langere levensduur

            Een pop-upsproeier wordt minder blootgesteld aan voetverkeer of maaiers, waardoor de kans op beschadigingen grotendeels wordt verkleind.

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bel ons:
0488 - 740 031
Stuur een e-mail:
info@mvlberegeningtechniek.nl

Beregeningsplan op maat

Iedere tuin heeft behoefte aan water, het is dan ook van groot belang om de juiste hoeveelheid water toe te passen door middel van een effectieve beregeningsinstallatie. Gebeurt dit handmatig? Dan is een geautomatiseerd beregeningssysteem dé geschikte oplossing. Bij MVL Beregening Techniek maakt de specialist een beregeningsplan op maat en voorziet je van een offerte met de juiste materialen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit door onze monteurs aan te laten leggen.

Beregeningsplan aanvragen?

Wilt u ook een beregeningsplan op maat voor uw tuin of gazon? Neem dan contact op met onze beregeningsspecialist door te bellen naar 0488-740 031 of te mailen naar wvb@mvlberegeningtechniek.nl