Ontdek onze geavanceerde oplossingen met onze complete installaties, welke vanaf de bron en wateropslag tot aan de elektrische kleppen welke de doorvoer regelen. Bij MVL Beregening Techniek leggen we de nadruk op een hoogwaardige kwaliteit en maken we gebruik van kwalitatieve merken om duurzame en betrouwbare systemen te leveren.

Onze aanpak is gericht op maatwerk, waarbij we de behoeften van de klant in meenemen. Of het nu gaat om een nieuwe pompinstallatie of het aanpassen van een bestaande installatie, wij zorgen voor een pomp die perfect aansluit op uw wensen en omgeving. Bij MVL Beregening Techniek zijn wij gericht op de toekomst. We bedenken innovatieve technologieën in onze systemen om ervoor te zorgen dat uw installatie niet alleen vandaag efficiënt is, maar ook klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Of het nu om een volledige pompinstallatie gaat of een bestaande systeem wat verbeterd moet worden. MVL Beregening Techniek staat voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op.

Realiseert vakwerk op maat
Goede service en kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring

Diverse soorten pompen

Bij MVL Beregening Techniek plaatsen wij beregeningspompen van de beste merken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom plaatsen wij pompen van de beste merken. De merken van de pompen die wij plaatsen zijn onder andere Ebara en Lowara. Bij MVL Beregening Techniek werken wij met hoogwaardige pompen om kwaliteit te kunnen garanderen.

Bronpompen

Een bronpomp is een waterpomp die diep in een bron wordt geplaatst om vervolgens water omhoog te pompen. Met dit water kan de beregeningsinstallatie zijn werk doen in uw kwekerij of tuin. Bij een bron kan je denken aan een diepe ondergrondse waterbron of een waterput.

Dompelpompen

Een dompelpomp verpompt water van het ene vlak naar het andere. Dit is vooral geschikt bij wateroverlast in bijvoorbeeld ondergelopen kelders, vijvers en sloten. Daarnaast kan een dompelpomp ook toegepast worden als bronpomp bij bronnen van minder dan 10 meter diep.

Centrifugaalpompen

Een centrifugaalpomp maakt het mogelijk om vloeistoffen te verplaatsen door middel van een centrifugale kracht. De centrifugaalpomp bestaat uit een waaier die in een pomphuis rond kan draaien. Op het pomphuis zijn de zuigleiding en persleiding aangesloten. De waaier draait rond en brengt het water vanuit het pomphuis in de persleiding. De pomp is in veel situaties inzetbaar, hetzij voor een kleine tuin tot een groot stuk land.

Hydrofoorsets

Een hydrofoorset is een installatie wat ervoor zorgt dat een waterleiding op druk gehouden wordt. Bij een hydrofoor wordt gebruik gemaakt van een drukvat, dit is aan de persleiding van de pomp aangesloten en is gedeeltelijk gevuld met lucht. Het membraan, wat tussen het drukvat en de pomp zit, zorgt ervoor dat lucht en water worden gescheiden. Hydrofoorinstallaties kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Beregening Techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Standaard pompframe

Bij MVL Beregening Techniek hebben wij een pompframe ontworpen. In deze voorgemonteerde pompframe plaatsen wij de pomp met een MVL Beregeningsautomaat. Het pompframe zorgt ervoor dat er meerdere pompen tegelijk kunnen werken om genoeg watertoevoer te hebben voor je kwekerij. Eén pomp heeft dan vaak niet voldoende capaciteit, waardoor er meerdere pompen toegepast moeten worden. Dit is vooral efficiënt om toe te passen wanneer er een grote kwekerij van beregening moet worden voorzien.

Frequentieregelaar

Een optie voor de pompinstallatie is een frequentieregelaar met druksensor en thermostaat. Een frequentieregelaar is een controlesysteem dat wordt gebruikt in pompsystemen om de snelheid van de pomp aan te passen op basis van de actuele druk- en temperatuurcondities.  Als de druk afneemt of toeneemt, past de frequentieregelaar automatisch de snelheid van de pomp aan om een constante druk te handhaven, wat essentieel is voor veel toepassingen zoals watertoevoer naar de beregeningsinstallatie. De thermostaat bewaakt de temperatuur van de vloeistof die door de pomp wordt verwerkt. Als de temperatuur een vooraf ingestelde drempel bereikt, kan de frequentieregelaar de snelheid van de pomp verminderen om oververhitting te voorkomen.

Installatie

Overige diensten

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bel ons:
0488 - 740 031
Stuur een e-mail:
info@mvlberegeningtechniek.nl

Het gebruik van een pompinstallatie

Steeds meer kwekerijen en bedrijven in de groensector kiezen ervoor om de beregening te automatiseren met behulp van een pompinstallatie. Dit bespaart niet alleen flink wat arbeidskosten, maar zorgt ook voor veel gemak. MVL helpt deze bedrijven met het realiseren van een compleet geautomatiseerd systeem. Hierbij maken wij gebruik van het door MVL ontwikkelde beregeningsautomaat voor de aansturing van het water geven.

MVL beregeningsautomaat

Het MVL beregeningsautomaat stuurt de elektrische kleppen in het veld aan. Deze kleppen zijn onderverdeeld in verschillende groepen. Dit maakt het mogelijk om onder andere een aantal starttijden, duur van de watergeefbeurt, maar ook het percentage vande beregening per seizoen of maand instellen. Daarnaast kan je op het beregeningsautomaat instellen of je wel of geen mest aan je kwekerij wilt toevoegen. Met een app op je telefoon kunnen al deze functies van het automaat ingeregeld worden. Eventuele foutmeldingen ontvang je ook via deze app, zo hoef je zelf niet fysiek aanwezig te zijn om de beregeningsinstallatie op gang te brengen.

Voordelen gebruik pompinstallatie

In de tijd dat het gewas beregend wordt kunnen er andere werkzaamheden worden verricht, omdat de pompinstallatie vanzelf zijn werk doet. Dit levert ten slotte een hoop tijdsbesparing op. Kortom, de pompinstallatie is een heel effectief, duurzaam en tijdsbesparend systeem.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij MVL Beregening Techniek werken wij met hoogwaardige pompen om kwaliteit te kunnen garanderen. Zo werken wij onder andere met pompen van de merken Ebara en Lowara.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u belangstelling gekregen in onze pompinstallaties/ automatische beregeningssystemen? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0488-745 473 of stuur een bericht naar info@mvlberegeningtechniek.nl.