Pompinstallaties

Een pompinstallatie is het belangrijkste deel in je automatische beregeningssysteem. Hier kan het water en de voedingsstoffen in opgeslagen worden. Met onze eigen automatische beregeningssysteem, wat bij een effectieve werking van de pompinstallatie hoort, kun je instellen hoeveel water en voeding je wilt toedienen. Dit heeft een duurzame werking, omdat er geen water en grondstoffen verspilt word.

Realiseert vakwerk op maat
Goede service en kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring

MVL Beregeningsautomaat

Voor het aansturen van het beregenen van uw planten, sluiten wij onze eigen beregeningsautomaat aan. Deze kunt u vinden aan uw pompinstallatie. Met de automatische beregeningscomputer kan je per maand of seizoen instellen of dat er water of voeding gegeven moet worden. Dit is een heel efficiënt systeem, omdat het in de winterperiode niet van toepassing is om uw gewas te beregenen. Dit is geheel naar eigen wens in te stellen.

Bij de beregeningscomputer bevindt zich een watermeter welke precies bijhoudt wat het waterverbruik is. Deze watermeter geeft ook aan of dat de elektrische kleppen reageren op de aansturing van de computer. Dit is dus heel efficiënt, omdat dit voorkomt dat uw gewas droog staat. Je hoeft het niet meer wezenlijk bij je pompinstallatie in te stellen, tegenwoordig is er namelijk een app wat je op je telefoon kunt installeren aanwezig, waarop je foutmeldingen van de toevoer kunt ontvangen en je watertoevoer kan instelllen voor je beregeningsautomaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken op vakantie of je gewas wel genoeg voeding toegediend krijgt.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Beregening Techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Voedingspompen

Geheel naar wens kan je voedingspompen toevoegen aan je pompinstallatie. De voedingspompen geven voeding door aan het leidingsysteem, waarmee de groei van het gewas optimaal verbeterd. Ook is er een mogelijkheid om een spoelmiddel toe te voegen, zodat je pompinstallatie gereinigd kan worden. Dit is vooral handig aan het einde van de beregeningsperiode, denk hierbij aan het najaar, zodat er nergens een verstopping plaats kan vinden en de toevoer gemakkelijk vervoerd kan worden.

Pompinstallatie

Overige diensten

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bel ons:
0488 - 745 473
Stuur een e-mail:
info@mvlberegeningtechniek.nl

Voordelen gebruik pompinstallatie

In de tijd dat het gewas beregend wordt kunnen er andere werkzaamheden worden verricht, omdat de pompinstallatie vanzelf zijn werk doet. Dit levert ten slotte een hoop tijdsbesparing op. Kortom, de pompinstallatie is een heel effectief, duurzaam en tijdsbesparend systeem.

Neem contact op

Heeft u belangstelling gekregen in onze pompinstallaties/ automatische beregeningssystemen? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0488-745 473 of stuur een bericht naar info@mvlberegeningtechniek.nl.