Pompinstallatie

Pompinstallatie laten leveren en aanleggen op de kwekerij of je velden? Dan kun je terecht bij MVL Beregening Techniek. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en aanleg van verschillende soorten beregeningstechnieken. Daarnaast verzorgen we ook de automatisering van de beregening.

Met onze pompinstallatie kan het water geven eenvoudig worden aangestuurd, zodat je planten of bomen optimaal van water worden voorzien. Heb je behoefte aan meer informatie over het MVL Beregeningsautomaat? Lees dan verder. Uiteraard kun je voor meer informatie of het bespreken van je wensen ook direct contact met ons opnemen.

Realiseert vakwerk op maat
UItstekende service
Meer dan 10 jaar ervaring
Pompinstallatie

Wat wij doen voor

Pompinstallatie

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL beregening techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen
Klantervaringen
In het project heeft MVL goed meegedacht en een prachtig eindresultaat opgeleverd.
de Vries
Wij zijn erg tevreden over de werkwijze en denkwijze van MVL.
Van der Steen
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488-740 031
Of mail naar:
info@mvlberegeningtechniek.nl

Het toepassen van beregeningsautomaat MVL

Steeds meer kwekerijen en bedrijven in de groensector kiezen ervoor om de beregening te automatiseren met behulp van een pompinstallatie. Dit bespaart niet alleen flink wat arbeidskosten, maar zorgt ook voor veel gemak. MVL helpt deze bedrijven met het realiseren van een compleet geautomatiseerd systeem. Hierbij maken wij gebruik van het door MVL ontwikkelde beregeningsautomaat voor de aansturing van het watergeven.

 

Het MVL beregeningsautomaat stuurt de elektrische kleppen in het veld aan. Deze kleppen zijn weer te verdelen in verschillende groepen. Je kunt zo zelf onder andere een aantal starttijden, duur van de watergeefbeurt, maar ook het percentage vande beregening per seizoen of maand instellen. Daarnaast is in het beregeningsautomaat te regelen of je wel of geen mest wilt toevoegen. Met een app op je telefoon kunnen al deze functies van het automaat ingeregeld worden. Eventuele foutmeldingen ontvang je ook via deze app.

 

Het uitbreiden van de pompinstallatie

Indien nodig kan de pompinstallatie ook uitgebreid worden. Zo kun je kiezen voor een frequentieregelaar zodat de pomp rustig draait en zo stroom bespaard.

Verder het is automaat uitgevoerd met een watermeter om in de gaten te houden wat het verbruik is, en om aan te geven of de kleppen reageren op de aansturing van de computer. Op deze manier kun je voorkomen dat de planten droogstaan. Andere onderdelen van het beregeningsautomaat zijn:

 

·      Filters om de waterkwaliteit te verhogen en om te voorkomen dat de druppelslangen en sproeiers verstopt raken. Deze kun je handmatig schoonmaken of automatisch spoelen.

 

·      Voedingspompen voor het toevoegen mest of spoelmiddelen.

 

·      Sensoren voor de controle van de EC en pH waarden in het water.

 

·      Sensoren in de pot om het vochtgehalte en de EC-waarde te monitoren. De beregeningscomputer reageert op de binnenkomende informatie.

 

Neem contact op

Wil je een optimale beregening realiseren met de geautomatiseerde pompinstallatie van MVL? Of heb je behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-745473 . Je kunt ons ook mailen via e-mailadres info@mvlberegeningtechniek.nl. Laat ons weten wat jouw wensen zijn op het gebied beregening.