Beregening voor kwekerij

De laatste zomers wordt het steeds droger door de klimaatverandering. Beregening van jouw kwekerij is dan een noodzakelijke arbeid. MVL Beregening Techniek is gespecialiseerd in het aanleggen van automatische beregeningssystemen voor de kwekerij, zodat er kostbare en productieve tijd wordt bespaard. Daarnaast verminder je door een beregeningsinstallatie verspilling van water en bespaar je op waterkosten. Zo wordt de optimale groei van je kwekerij bevordert zonder veel moeite en tijd. Benieuwd? Lees snel verder wat beregening voor jouw kwekerij kan betekenen.

Realiseert vakwerk op maat
Goede service en kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring

Belang van beregening voor de kwekerij

Beregening zorgt ervoor dat de planten of bomen altijd toegang hebben tot de juiste hoeveelheid water. Dit is essentieel voor een optimale groei en ontwikkeling, ongeacht periodes van droogte. Met onze geautomatiseerde beregeningsinstallaties kan de beregening nauwkeurig afgestemd worden op de specifieke behoeften van jouw kwekerij.

Maximale opbrengst

Een goed doordacht beregeningssysteem resulteert in een hogere opbrengst. Door de watergift te optimaliseren, verhoog je de groei van de planten en bomen in je kwekerij.

Waterbesparing en duurzaamheid

Moderne beregeningssystemen stellen jouw kwekerij in staat om water efficiënter te gebruiken. Door middel van een geautomatiseerde pompsysteem wordt alleen water toegevoegd wanneer en waar het nodig is, wat leidt tot aanzienlijke waterbesparing. Dit is niet alleen gunstig voor uw bedrijfskosten, maar ook voor het milieu. In een tijd van onvoorspelbaar weer en klimaatverandering is het hebben van een betrouwbaar beregeningssysteem van onschatbare waarde. Het stelt u in staat om de controle te behouden, zelfs in periodes van droogte of onregelmatige neerslag, waardoor de veerkracht van uw gewassen wordt vergroot. Goede beregening voorkomt ook de verspreiding van ziekten en de groei van ongewenst onkruid.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Beregening Techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Plaatsen van een beregeningssysteem

Bij het plaatsen van een beregeningsinstallatie leggen onze specialisten het leidingwerk aan. Deze leidingen koppelen zijn aan de elektrische kleppen. Deze elektrische kleppen worden aangestuurd via de beregeningsautomaat van de pompinstallatie. De beregeningsautomaat zorgt ervoor dat de kleppen automatisch inspelen op de watertoevoer en schakelt deze automatisch in en uit. Op deze manier levert dat een hoop efficiëntie en tijdsbesparing op, omdat dit geen handmatige arbeid kost.

Sproeiers op standaard

Naast het beregenen via leidingwerk is het ook mogelijk om je kwekerij via een sproeier op standaard te laten besproeien. Deze sproeierstandaards zijn verkrijgbaar in een lengte van 0.5 t/m 1,5 meter, zo is het ook mogelijk om hoge bomen of grote oppervlakken op hoogte te besproeien. De sproeierstandaards zijn van extra hoge kwaliteit en zijn gemaakt van verzinkt staal. Daarnaast is het mogelijk om de standaard eenvoudig te verplaatsen, zo dat er geen sproeigebied overgeslagen hoeft te worden.

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bel ons:
0488 - 740 031
Stuur een e-mail:
info@mvlberegeningtechniek.nl

De kracht van beregening voor jouw kwekerij

Elke soort bomen en planten hebben hun eigen waterbehoefte. Met een geautomatiseerd beregeningssysteem kun je deze behoeften nauwkeurig afstemmen op specifieke plant- of boomsoorten in jouw kwekerij. Dit resulteert in een optimale groei en een gezonde opbrengst.

Voordelen van efficiënte beregening

Het handmatig bewateren van grote kwekerijen is tijdrovend en kan leiden tot ongelijke beregening. Een slim beregeningssysteem vergroot de efficiëntie van watergebruik, wat niet alleen kosten vermindert, maar tegelijk ook milieuvriendelijk is.

Gebruik bij extreme weersomstandigheden

Extreme weersomstandigheden kunnen een uitdaging vormen voor elke kwekerij. Een beregeningsinstallatie biedt bescherming tegen hittegolven, droogte en onverwachte weersveranderingen. Hierdoor blijven jouw planten of bomen gezond en behouden ze hun kwaliteit, zelfs onder uitdagende omstandigheden zoals droogte.

Geïnteresseerd in beregening voor jouw kwekerij?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Onze experts staan klaar om u te helpen bij het aanschaffen van een beregeningssysteem dat aansluit op uw kwekerij. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe beregening jouw kwekerij kan verrijken.