Beregeningsautomaat

Aan het standaard pompframe van MVL Beregening Techniek BV vind je een MVL beregeningsautomaat. Deze verzorgt de automatisering van de watertoevoer voor jouw kwekerij. Benieuwd wat voor functies deze beregeningsautomaat heeft? Lees dan snel verder of neem contact op door te bellen naar 0488 - 740 031 of stuur een mail.

Realiseert vakwerk op maat
Goede service en kwaliteit
Meer dan 10 jaar ervaring

Automatisering beregeningsinstallatie

Samen met softwarebedrijf Aronex B.V. zijn wij om tafel gegaan om een innovatieve oplossing te bedenken voor de automatisering van beregeningsinstallaties voor kwekerijen. Zo hebben wij de innovatieve MVL beregeningsautomaat ontwikkeld.

MVL Beregeningsautomaat

Het MVL beregeningsautomaat stuurt de elektrische kleppen in het veld aan. Deze kleppen zijn weer te verdelen in verschillende groepen. Je kunt zo zelf onder andere een aantal starttijden, duur van de waterafgifte, maar ook het percentage van de beregening per seizoen of maand instellen. Daarnaast is in het beregeningsautomaat te regelen of je wel of geen mest wilt toevoegen. Met een app op je telefoon kunnen al deze functies van het automaat ingeregeld worden en is de MVL beregeningsautomaat overal te besturen. Eventuele foutmeldingen ontvang je ook via deze app.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? MVL Beregening Techniek gaat graag voor je aan de slag! Vraag direct online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Standaard beregeningscomputer

Naast het MVL beregeningsautomaat bieden wij ook standaard beregeningscomputers aan, van onder andere de merken Rainbird, Hunter en Ridder. De RainBird en Hunter beregeningscomputers zijn in diverse varianten verkrijgbaar.

RainBird beregeningscomputers

Een Rainbird beregeningscomputer staat garant als een eenvoudige, betrouwbare en kwalitatieve beregeningscomputer voor het beregenen van oppervlakken zoals tuinen en kwekerijen. Hiermee kunt u uw beregeningsinstallatie volledig automatisch mee besturen. De RainBird beregeningscomputer is verkrijgbaar in een uitvoering met WIFI-module of zonder een Rainbird WiFi-module. De WiFi-module zorgt ervoor dat er vanaf een afstand de Rainbird beregeningscomputer in- en uitgeschakeld kan worden. Daarnaast is het mogelijk om de watertoevoer aan te passen welke naar de elektrische kleppen geleid wordt.

Hunter beregeningscomputers

Hunter beregeningscomputers zijn in diverse varianten verkrijgbaar, evenals de RainBird beregeningscomputer zijn de Hunter computers met of zonder WiFi-module verkrijgbaar. Hunter beregeningscomputers zijn uitgerust met verschillende stations en programma's. De Hunter beregeningscomputers zijn zowel voor kleine tuinen als professioneel gebruik in te zetten.

Ridder beregeningscomputers

De beregeningscomputers van Ridder zijn veelzijdige automatiseringsoplossingen voor het procesmatig regelen en beheren van water voor boomkwekerijen en kassen. Deze beregeningscomputers worden met name toegepast bij professioneel gebruik.

Installatie

Overige diensten

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bel ons:
0488 - 740 031
Stuur een e-mail:
info@mvlberegeningtechniek.nl

Beregeningsautomaat voor vele toepassingen

Of je nu een gepassioneerde tuinier, kasbeheerder of boomkweker bent, onze hoogwaardige beregeningscomputers zijn de sleutel tot een efficiënt en intelligent irrigatiesysteem. Ontdek de voordelen van geautomatiseerde irrigatie die is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw planten met onze innovatieve beregeningsoplossingen.

Duurzaam en betrouwbaar

Onze beregeningscomputers zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Eenvoudige programmering maakt het gemakkelijk om het systeem aan te passen aan veranderende behoeften. Daarnaast zijn onze systemen duurzaam en betrouwbaar, wat resulteert in langdurige prestaties, tijdsbesparing en minder onderhoudskosten.

Voordelen van automatische beregening

Upgrade naar een geautomatiseerd beregeningssysteem met onze beregeningscomputers en ervaar de voordelen van precisie, efficiëntie en duurzaamheid. Verander je tuin, kas of boomkwekerij met de slimme irrigatieoplossingen die de gezondheid van je planten en bomen optimaliseren en tegelijkertijd je tijd en middelen besparen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Geïnteresseerd in de beregeningsautomaat MVL of de standaard beregeningscomputers? Neem contact op met MVL Beregening Techniek door te bellen naar 0488-740 031 of te mailen naar info@mvlberegeningtechniek.nl